Despre școala lui Ramtha

Școala de iluminare a lui Ramtha, creată de către Ramtha cel Iluminat, este o academie a minții care oferă retreat-uri și workshop-uri oamenilor de toate culturile și vârstele.

Folosind înțelepciunea străveche împreuna cu ultimele descoperiri din domeniul fizicii cuantice și a studiului creierului și a ADN-ului uman, studenții RSE (Ramtha’s School of Enlightenment) învață cum sa acceseze abilități extraordinare ale creierului, pentru a ”deveni o viață remarcabilă”. RSE pune la dispoziție evenimente live si streaminguri pe internet, traduse în mai multe limbi, inclusiv limba româna.

JZ Knight a început sa îl canalizeze in mod public pe Ramtha în anul 1979. RSE a fost înființată în anul 1988, în Yelm, Washington. Peste o sută de mii de oameni din întreaga lume au participat pana acum la evenimentele organizate de RSE.

Abordarea unică și inovativă a Școlii de Iluminare a lui Ramtha, combină multiple curente și cercetări științifice contemporane care susțin principiul ca Dumnezeu se află în fiecare din noi. Mesajul că ești o ființă divină, înseamnă că ai o experiență directă cu Dumnezeu, un canal direct de comunicare cu acesta. Nu ai nevoie de preoți sau de misionari care să intervină în numele tău și sa te împiedice sa ai o comunicare directă cu Dumnezeu.

Ramtha este Maestrul Învățător al școlii. Ramtha a trăit ca om pe Pământ acum 35000 de ani. Acesta explică cum în timpul vieții sale a căutat răspunsul la întrebări legate de existența umană și sensul vieții, și cum prin propria observare, reflecție și contemplare, a devenit iluminat și a învins lumea fizică și moartea. Filosofia lui Ramtha reflectă experiența propriei  sale vieți. Învățăturile acestuia evidențiază felul în care fiecare individ este responsabil pentru propria sa realitate, felul in care propriile atitudini îți afectează viață și că îți poți schimba viața schimbându-ți felul în care gândești. Felul în care Ramtha își transmite învățăturile, este prin fenomenul numit channeling. Acesta face channeling prin intermediul corpului lui JZ Knight, pentru a-și preda în persoană învățăturile.

JZ Knight este singurul channel al lui Ramtha. Autobiografia sa – O Stare a Minții, Povestea Mea – a devenit bestseller. Diferiți experți în istorie și religie care i-au studiat munca o numesc marele channel american și o recunosc ca fiind unul dintre cei mai carismatici și convingători lideri spirituali ai erei moderne. JZ Knight este unicul channel ales de Ramtha pentru a-și transmite mesajul. Ea și Ramtha, au inspirat audiențe din lumea întreagă timp de trei decenii, conectând înțelepciunea antică și puterea conștiinței cu ultimele descoperiri  științifice. JZ Knight a apărut în emisiuni de televiziune naționale americane, inclusiv The Larry King Show, de 5 ori.

Cercetare

Gordon Melton, precum si alți savanți religioși, au identificat RSE ca fiind o reapariție a gnosticismului antic si una din mai multe mișcări religioase moderne.

“Mi-am petrecut întreaga mea viață de adult observând organizațiile spirituale și centrele de predare in domeniul metafizicii; am văzut în școala lui Ramtha ceva nou și unic, nu doar o alternativă la alte forme mai vechi și mai familiare de spiritualitate, dar și o provocare la adresa aspirațiilor spirituale ale mișcărilor de tip New Age”

a menționat Melton.

În anul 1996, o echipă alcătuită din oameni de știință de top, neurologi, psihologi, sociologi si diferiți experți religioși, a condus un studiu de 18 luni despre JZ, Ramtha și studenții școlii. Aceștia i-au făcut teste fiziologice lui JZ înainte, după și în timp ce făcea channeling cu Ramtha. Rezultatele testării reacțiilor sistemului nervos autonom au fost atât de dramatice încât savantii au exclus orice posibilitate de falsificare conștientă a acestora, schizofrenie sau personalitate multiplă. Informații se găsesc pe DVD-ul intitulat ”În căutarea sinelui: rolul conștiinței în crearea realității”.

“Rezultatul testelor fizilogice au arătat că atunci când JZ face channeling cu Ramtha, tensiunea sa musculară, pulsul și răspunsul galvanic al pielii cresc, în timp ce temperatura pielii si volumul de sânge scad. Wickramasekera a declarat ca JZ Knight nu ar avea cum să modifice sau să falsifice în mod voluntar toate cele 8 rezultate diferite.”

Fragment din conferința ”În căutarea sinelui: rolul conștiinței în crearea realității.” (In Search of Self: The Role of Consciousness in the Construction of Reality.)

Era filosofilor se apropie de sfârșit

Adevărul nu vine din cuvinte scrise într-o carte. Adevărul este găsit atunci când aplici cuvintele în propria ta viață pentru a produce o minune, un rezultat profund.

La Școala de Iluminare a lui Ramtha vei învăța cunoștințe de nivel înalt, și vei experimenta această cunoaștere astfel încât adevărul să prindă viață în interiorul tău.

De ce sa particip la un Class 101 – O minte remarcabilă?

Pentru a invata despre cum sa lasi in urma trecutul, cum sa dai la o parte frica si blocajele si cum sa iti dezvolti o minte extraordinara, acordindu-te la frecventa sinelui tau divin.

Învață să-ți folosești mintea ta remarcabilă

Învață să-ți creezi propria realitate

Crează-ți ziua®

Schimbă-ți viața

“Ați învățat să luați o minte înafara corpului vostru slab și să o determinați să facă ceva minunat. Ați văzut alți oameni făcând acest lucru. Ați văzut cum, cu atenție concentrată, vă puteți schimba viața. Știți ce înseamnă să deveniți umili și apoi să vă ridicați deasupra turbulențelor. Voi învățați asta. Aceasta este calitatea care vă face atât de frumoși. Voi învățați să deveniți acea esență divină care odinioară obișnuia să trăiască radiant în ființa umană, vrednici de a fi numiți ființe dumnezeiești ale nemuririi. Ele nu au murit niciodată. Undeva de-a lungul drumului, pe măsură ce aceste creaturi au devenit mai blocate în gândire, la fel a devenit și viața lor. Viața lor este doar o reprezentare a ceea ce au fost.

Ramtha – Aventuri în conștiință
CD cu traducere în limba română

Participă la Class 101 Online cu traducere în liba română

Urmareste informatii in limba romana

Urmareste informatii in limba engleza