Draga familie RSE,

Avand in vedere evenimentele recente legate de coronavirus, JZ si personalul RSE s-au intalnit pentru a vedea cum sa raspunda mai bine la incertitudinea din lume.

Iata care sunt schimbarile:

  • Vizionarea documentarului de vineri 28 Februarie a fost
  • Sesiunea de Intrebari & Raspunsuri cu JZ si Linda de sambata 29 Februarie a fost schimbata intr-un eveniment on-line (campus inchis).
  • Evenimentul Momente cu Maestrul din 5 Martie a fost anulat deocamdata.
  • Zilele de Discipline Personale din 6-8 Martie au fost
  • Evenimentul Legacy 2.0 programat pentru 8-14 Martie a fost inlocuit cu trasmisie EXCLUSIV on-line (campus inchis).
  • Evenimentul introductiv din 4 Aprilie de la Yelm a fost
  • Toate evenimentele din Turneul Mondial au fost anulate pana la sfarsitul lunii Aprilie.
  • Toate evenimentele live incepand cu Class 101 de la Yelm din 27 Aprilie – 2 Mai raman conform programarii, insa s-au oprit inscrierile deocamdata.
  • Evenimentele si transmisiile online vor continua conform programarii.

Noi am fost bine antrenati pentru schimbare. Pastrati-va entuziasmul. Vom oferi informatii actualizate dupa caz, nu uitati sa intrati online pentru JZ sambata.

Chiar daca evenimentele din aceasta primavara au fost anulate, aveti optiunea de a va inscrie la Class 101 versiunea online.

Participarea la un Class 101 va face eligibili pentru toate evenimentele organizate de RSE, fie in persoana fie online. Class 101 online este tradus in limba romana, pentru cei care au nevoie de traducere iar programul este identic cu cel pe care l-ati fi urmat in persoana. Pretul pleaca de la 600 USD pentru cele 6 zile de curs si este diferit in funtie de tipul de student RSE. Dupa achizitie, aveti acces 90 de zile.

Informatii despre continut puteti vedea in documentul de la urmatorul link

Class 101 online se poate face in propriul ritm si puteti oricind sa revedeti invataturile sau disciplinele predate. Pentru a avea rezultate mai bune, va sugeram sa va “extrageti” din constiinta sociala in perioada in care urmati cursul si sa respectati programul asa cum este el conceput. Inscrierea se face la link, va creati un cont si apoi urmati pasii indicati.

Cum porniți în marș împotriva unor viruși și bacterii care au evoluat mult mai rapid decât voi?

De multe ori a fost prezis un al treilea război mondial, și asta e o veste grea pentru toți, dar eu vreau să vă spun că nu va avea loc între armate. Nu există nici o armată superioară celei din Vest. Pur și simplu nu există. Următorul război va fi un război al virușilor și al molimei deoarece aceasta e sigura armată ce depășește tunurile și laserele și aceea e armata ce va pustii lumea. Acela este adevăratul Armageddon pe tărâmul lui Sharon. Acela e adevăratul Babilon în flăcări, iar marinarii privesc de pe mare și plâng cu o mie de lacrimi.

Există viruși inteligenți care se pot schimba foarte rapid. Voi nu vă schimbați, dar ei se schimbă. Ei sunt cei ce se vor hrăni din ceea ce nu se va schimba, si ei vă vor distruge. Așadar cum vă pregătiți pentru o armată în marș ce e tăcută, neauzită, înșelătoare și invizibilă? Trebuie să fiți niște ființe a căror conștiință este atât de curată încât această armată să nu aibă nici un mediu în care să avanseze. Acesta e singurul fel în care veți supraviețui la ceea ce e pe cale să se întâmple în Vest.

– Ramtha
26 Martie 2000, Yelm, WA
Citat din cartea “Noul Marș” seria “În fața șemineului” Editura MMS 2009