5 - 11 aprilie 2020

Legacy 2.0 - Immersion Romania 2020

La Cursul pentru avansați – Legacy 2.0 Immersion (Moștenirea 2.0 – Imersiunea) Maestrul Ramtha ne învață cu măiestrie cum a realiza o punte peste timp, a ne ridica frecvența ADN-ului, a dezvolta o minte puternică și nelimitată – și cucerirea emoțiilor noastre neterminate, o dată pentru totdeauna. La acest curs vor fi prezentate învățături din anii în care Ramtha preda cursurile Legacy, în anii 90-2000. Acest curs va fi facilitat de Debbie Christie – Master of Music.

“Ceea ce vă voi învăța în aceste zile, aceste seri neprețuite, sunt o continuare a Moștenirii. Acestea sunt inima și sufletul, așa cum a fost, a unui adevăr mare și fabulos. Este vorba despre toate adevărurile pentru toți acești ani din timpul vostru că, într-adevăr, am conceput un eveniment în care acest adevăr poate fi apoi dezvăluit – aceste mistere pot fi dezvăluite – și de ce tot acest adevăr vă aparține și de ce este întotdeauna despre voi. În mod evident, declinul cărnii umane poate trăi absolut timp de două sute de ani, până la zece mii de ani, până la o sută de mii de ani fără să moară vreodată și fără să îmbătrânească vreodată din momentul în care adevărul este acceptat. Veți învăța în acea mare realizare, care va duce la ascensiune, că în această stare atemporală, vie, tot adevărul este explorat, experimentat și descoperit. În toate tărâmurile, adevărul este experimentat și descoperit, iar împreună cu acesta corpul, în calitate de participant, nu mai este în roata reîncarnării.” – Ramtha seria Moștenirea.

La acest curs se pot inscrie doar cei care incepand cu anul 2014 au participat la cel putin un Class 101 (inclusiv cel din 2020).

Locatia

Cursul are loc la complexul turistic: CHEILE GRĂDIȘTEI – RESORT FUNDATA, situat la 12 km de Castelul Bran și la 35 km de orașul Brașov.

www.cheilegradistei.ro

Informatii pentru participanti

 • Inscriere si plata cursului
 • Rezervare servicii de cazare si masa
 • Rezervare servicii traducere

Pentru rezervarea serviciilor de cazare / masa si serviciilor de traducere se completeaza conform inscructiunilor formularul: Legacy_Formular rezervare_Romania_2020.doc

TAXA DE PARTICIPARE (nu include cazare, masă, transport)

 • 1.400 USD până în data de 17 martie 2020
 • 700 USD pentru copii până la 19 ani, seniori peste 65 de ani – 50% reducere
 • 1.120 USD pentru cei care au participat la Capstone 2019 – 20% reducere
 • 560 USD pentru cei care au participat la Capstone 2019 și sunt copii până la 19 ani sau seniori peste 65 de ani – 20% reducere

Pentru plățile făcute după data de 17 martie se adaugă suma de 100 USD.

 ATENȚIE: Prețurile de mai sus NU includ costurile de cazare și masă care sunt prezentate în Legacy_Formular de rezervare_Romania_2020.

Inscrierea la curs se face numai prin Internet la link: www.ramtha.com/

 • Plata se face doar cu card de debit/credit – Visa, MasterCard. Nu este obligatoriu ca dvs. să fiți titularul contului de pe care se face plata.
 • Se poate plăti și de pe un cont în lei, nu este nevoie să aveți un cont în dolari.
 • Înainte de a face plata, verificați cursul RON/USD la BNR și adăugați un procent de 1% care să acopere diferența de curs precum și comisioanele.
 • Verificați la bancă să nu aveți limită de extragere de pe card!
 • Banii vor fi extrași de pe card în 2-5 zile și veți primi o confirmare de înregistrare.
 • Dacă plătiți participarea dar, din diverse motive nu mai puteți participa la curs, plata făcută se returnează și se transferă, până la data începerii evenimentului.

Pe durata evenimentului cazarea participanților este asigurată în stațiunea montană Cheile Grădiștei – Resort Fundata, județul Brașov. Atenție: nu în satul Fundata!

https://www.cheilegradistei.ro/

Rezervarea serviciilor de cazare cu mic dejun și masă se face pe baza formularului

Legacy_Formular rezervare_Romania_2020.doc

 

CAZARE

 

Tip cameră

Preț cazare cu mic dejun/pers/zi

lei

Preț total sejur

(cazare cu mic dejun)

Lei/pers

  Sosire 4 aprilie

(7 nopți)

Sosire 5 aprilie

(6 nopți)

Hotel Piatra Craiului***
Cameră dublă 100 700  600 
Cameră single 180 1.260  1.080 
Hotel Sport**      
Cameră dublă 85 595  510 
Cameră single 130 910  780 

 

 • Prețul total este /pers/sejur și include cazare cu mic dejun. Pentru acest eveniment am negociat o reducere de 30% la cazarea cu mic dejun. Prețurile din tabel sunt cele cu reducere.
 • Odată făcută rezervarea, ea poate fi schimbată doar contra unui comision.
 • În cazul în care depășim 60 de participanți, vom avea o cină care se va servi în regim de bufet, (inclusiv pentru vegetarieni), la un cost 60 lei/pers/zi, adică pentru tot sejurul 60 lei x 6 zile = 360 lei/pers. Masa de prânz poate fi servită individual.Veți fi anunțați referitor la acest aspect cu o săptămână înaine de începerea evenimentului.
 • Băuturile se plătesc separat.
 • Cei care doriti puteti opta pentru meniu vegetarian.
 • Cazarea poate fi platitita si cu tichete de vacanță.
  Atenție: tichetele trebuie sa fie pe numele persoanei care se cazează! Nu se acceptă tichete ale altor persoane.

Atenție, când vă faceți bugetul pentru călătorie, să includeți și aceste costuri.

 

Pentru garantarea rezervării serviciilor de cazare/masă vă rugăm să achitați până în data de 1 martie 2020, un avans de 300 lei/persoană, în contul Kovacs Simina Dorina RO10INGB0000999901008173 ING Bank, cu mențiunea: avans servicii Legacy Romania 2020, și numele persoanei/persoanelor pentru care se face rezervarea.

 

Dacă doriți factură pentru serviciile de cazare/masă sau achitați cu tichete de vacanță, NU este nevoie de plata avansului, dar să menționați acest lucru în Formularul de rezervare – vezi mai sus.

Vă rog să respectați termenul de 1 martie 2020 pentru că, după această dată NU mai primim plăți pentru avans și nici nu garantăm rezervarea.

Vă rog să nu faceți rezervări individuale direct la Recepția stațiunii Fundata. Toate rezervările pentru acest eveniment se fac doar pe baza acestui formular!

Note:

                                                                                                                         

 1. Vă invităm să vă planificați sosirea la Fundata astfel încât să fiți prezenți în sala de curs, duminică 5 aprilie 2020, la ora 13,00 când începe cursul.

 

 1. Vă recomandăm să vă cazați în resort Fundata, deoarece programul începe la ora 7,00 dimineața și se încheie în jurul orei 21-22 seara. Pauzele de masă durează între 45 minute și 1 oră și jumătate, în funcție de programul zilei.

Traducerea pentru cele 7 zile de curs costă 630 RON/pers care se achită în numerar, la înregistrarea la eveniment.

Datorită aspectelor tehnice, cei care doresc traducere, trebuie să anunțe acest lucru până cel târziu în data de 1 martie 2020 – vă rugăm bifați opțiunea Traducere în Legacy_Formular rezervare_Romania_2020.doc.

 • Salteluță sau izolier de pus pe jos, pătură sau sac de dormit
 • Pernă de meditație și/sau scăunel (cât mai jos) pe care să stați. Nu aduceți scaune cu spătar înalt deoarece îi incomodați pe ceilalți participanți.*
 • Recipient pentru apă. Apa de băut de la Fundata este potabilă.
 • Caiet și ceva de scris pentru luat notițe.
 • Lumânare și suport pentru lumânare
 • Oglindă de dimensiuni aproximativ 30x30cm, sau mai mare, important este sa vi se vadă fața când priviți în oglindă. Suport pentru oglindă.*
 • Veți avea nevoie de haine lejere, comode. Preferabil să vă îmbrăcați în straturi și să aveți la voi haine călduroase pentru vreme rece, inclusiv bocanci/cizme, haină de ploaie, mănuși.
 • RSE pune la dispoziție pentru începători: creioane colorate și măști pentru ochi.
 • Studenții curenți RSE sau foștii studenți: creioanele colorate, măștile și întreaga recuzită pentru curs.
 • Veniți cu inima ușoară și cu dorința de afla cum putem integra învățăturile în viața de zi cu zi: pentru ascensiune! 😊

*Cei care decideți să participați veți primi într-un mail separat sugestii și exemple pentru perne de meditație, scăunele și suport pentru oglindă.

 

 

Alte evenimente in Romania

RAM_Class-101

Class 101
- curs incepatori -

30 martie – 4 aprilie 2020
Cheile Grădiștei – Fundata

Combo_home

Combo Romania 2020
- Class 101 + Legacy 2.0 -

30 martie -11 aprilie 2020
Cheile Grădiștei – Fundata