30 martie - 11 aprilie 2020

Curs Combo Romania 2020

Cursul Combo are loc in perioada 30 martie - 11 aprilie 2020 si cuprinde Class 101 si Avansati – Legacy 2.0 Immersion

Class 101 este primul pas în călătoria inițiatică spre propriul sine care deschide larg portile catre o minte nelimitata.
Cursul pentru avansați – Legacy 2.0 Immersion (Moștenirea 2.0 – Imersiunea)– este continuarea firească a Class 101.

La Cursul Class 101 Maestrul Ramtha și Învățătorii pregătiți și desemnați direct de el, sunt cei care ne învață și ne ghidează pe această cale. În 2020 suntem onorați cu prezența a doi dintre cei mai vechi și experimentați profesori, antrenați și desemnați de către Ramtha: Mike Wright și Debbie Christie – Master of Music, care vor facilita Class 101.

La Cursul pentru avansați – Legacy 2.0 Immersion (Moștenirea 2.0 – Imersiunea) Maestrul Ramtha ne învață cu măiestrie cum a realiza o punte peste timp, a ne ridica frecvența ADN-ului, a dezvolta o minte puternică și nelimitată – și cucerirea emoțiilor noastre neterminate, o dată pentru totdeauna. La acest curs vor fi prezentate învățături din anii în care Ramtha preda cursurile Legacy, în anii 90-2000. Acest curs va fi facilitat de Debbie Christie – Master of Music.
Mai multe detalii despre continutul cursului puteti accesa pagina Cursului 101.

La acest curs se pot inscrie doar cei care incepand cu anul 2014 au participat la cel putin un Class 101 (inclusiv cel din 2020).

Locatia

Cursul are loc la complexul turistic: CHEILE GRĂDIȘTEI – RESORT FUNDATA, situat la 12 km de Castelul Bran și la 35 km de orașul Brașov.

www.cheilegradistei.ro

Informatii pentru participanti

 • Inscriere si plata cursului
 • Rezervare servicii de cazare si masa
 • Rezervare servicii traducere

Pentru rezervarea serviciilor de cazare / masa si serviciilor de traducere se completeaza conform inscructiunilor formularul: Combo_Formular rezervare_ Romania_2020.doc

TAXA DE PARTICIPARE (nu include cazare, masă, transport)

 • 800 USD până în data de 17 martie 2019 (reducere 200 USD față de prețul fiecărui curs individual)
 • 900 USD pentru copii până la 19 ani, seniori peste 65 de ani – 50% reducere
 • 700 USD, pentru cei care începând cu anul 2014 au participat la cel puțin un Class 101. Dacă faceți parte din această categorie va trebui să vă înscrieți separat pentru Class 101 și pentru Legacy 2.0!
 • 360 USD pentru cei care au participat la Capstone 2019 – 20% reducere la fiecare eveniment în parte. Dacă faceți parte din această categorie va trebui să vă înscrieți separat pentru Class 101 și pentru Legacy 2.0!
 • 800 USD pentru cei care au participat la Capstone 2019 și sunt copii până la 19 ani sau seniori peste 65 de ani – 20% reducere la fiecare eveniment în parte. Dacă faceți parte din această categorie va trebui să vă înscrieți separat pentru Class 101 și pentru Legacy 2.0!
 • Copiii până la vârsta de 6 ani pot participa gratuit.
 • Pentru a beneficia de reducerile datorate vârstei, înainte de a efectua plata, trebuie să trimiteți prin e-mail la adresa scoalaramtharomania@gmail.com o copie după un document oficial care include data nașterii: carte de identitate, pașaport, sau certificat de naștere.

Pentru plățile efectuate după data de 9 martie 2020 se adaugă suma de 100 USD. 

ATENȚIE: Prețurile de mai sus NU includ costurile de cazare, masă și transport, care sunt prezentate în Combo_Formular rezervare_Romania_2020.doc sau mai detaliat în Class101_Info_cazare masa_Romania_2020.doc.

Inscrierea la curs se face numai prin Internet la link: www.ramtha.com/

 • Cei care au participat la Capstone 2019 sau cei care începând cu anul 2014 au mai participat la Class 101, se vor înscrie SEPARAT la fiecare eveniment! Vezi link-urile în documentele cu informații generale de la fiecare curs.
 • Completați datele din câmpurile care apar pe ecran, iar la Comments scrieți numele vostru și/sau al persoanelor pentru care faceți plata și suma, pentru fiecare (1.800 USD, 900 USD, etc…, după caz)
 • Plata se face cu card de credit/debit Visa sau MasterCard. Tranzacția durează între 2 și 5 zile și veți primi o confirmare de participare.
 • Nu este obligatoriu să aveți un cont în dolari, se poate plăti și de pe un cont în lei.
 • Înainte de a face plata, verificați cursul RON/USD la BNR și adăugați un procent de 1% care să acopere diferența de curs precum și comisioanele.
 • Important: verificați cu banca să nu aveți o limită de plată care să fie sub suma care trebuie plătită! Acest lucru ne ajuta la scurtarea timpului de efectuare a tranzacției.
 • Dacă plătiți participarea dar, din diverse motive nu mai puteți participa la curs, plata făcută se returnează și se transferă, până la data începerii evenimentului.

Pe durata evenimentului cazarea participanților este asigurată în stațiunea montană Cheile Grădiștei – Resort Fundata, județul Brașov. Atenție: nu în satul Fundata!

https://www.cheilegradistei.ro/

Rezervarea serviciilor de cazare cu mic dejun și masă se face pe baza formularului

Combo_Formular rezervare_ Romania_2020.doc

 

CAZARE

 

Tip cameră

Preț cazare cu mic dejun/pers/zi

lei

Preț total sejur

(cazare cu mic dejun)

Lei/pers

  Sosire 29 martie

(13 nopți)

Sosire 30 martie

(12 nopți)

Hotel Piatra Craiului***
Cameră dublă 100 1.300 1.200 
Cameră single 180 2.340  2.1600 
Hotel Sport**      
Cameră dublă 85 1.105  1.020 
Cameră single 130 1.690  1.560 

 

 • Prețul total este /pers/sejur și include cazare cu mic dejun. Pentru acest eveniment am negociat o reducere de 30% la cazarea cu mic dejun. Prețurile din tabel sunt cele cu reducere.
 • Odată făcută rezervarea, ea poate fi schimbată doar contra unui comision.
 • În cazul în care depășim 60 de participanți, vom avea o cină care se va servi în regim de bufet, (inclusiv pentru vegetarieni), la un cost 60 lei/pers/zi, adică pentru tot sejurul 60 lei x 11 zile = 660 lei/pers. Masa de prânz poate fi servită individual.Veți fi anunțați referitor la acest aspect cu o săptămână înaine de începerea evenimentului.
 • Băuturile se plătesc separat.
 • Cei care doriti puteti opta pentru meniu vegetarian.
 • Cazarea poate fi platitita si cu tichete de vacanță.
  Atenție: tichetele trebuie sa fie pe numele persoanei care se cazează! Nu se acceptă tichete ale altor persoane.

Atenție, când vă faceți bugetul pentru călătorie, să includeți și aceste costuri.

Pentru garantarea rezervării serviciilor de cazare/masă vă rugăm să achitați până în data de 1 martie 2020, un avans de 300 lei/persoană, în contul Kovacs Simina Dorina RO10INGB0000999901008173 ING Bank, cu mențiunea: avans servicii Combo Romania 2020, și numele persoanei/persoanelor pentru care se face rezervarea.

 

Dacă doriți factură pentru serviciile de cazare/masă sau achitați cu tichete de vacanță, NU este nevoie de plata avansului, dar să menționați acest lucru în Formularul de rezervare – vezi mai sus.

Vă rog să respectați termenul de 1 martie 2020 pentru că, după această dată nu mai primim plăți pentru avans și nici nu garantăm rezervarea.

Vă rog să nu faceți rezervări individuale direct la Recepția stațiunii Fundata. Toate rezervările pentru acest eveniment se fac doar pe baza acestui formular!

Vă recomandăm să trimiteți documentul Combo_Formular rezervare_ Romania_2020 în momentul în care decideți că participați la curs, chiar înainte de achitarea avansului sau a cursului, de preferat, înainte de 1 martie 2020. Acest lucru ne ajută la estimarea din timp a numărului de camere necesare.

 

Note:

                                                                                                                         

 1. Vă invităm să vă planificați sosirea la Fundata astfel încât să fiți prezenți în sala de curs, luni 30 martie 2020, la ora 10,00 când începe cursul.

 

 1. Vă recomandăm să vă cazați în resort Fundata, deoarece programul începe la ora 7,00 dimineața și se încheie în jurul orei 21-22 seara. Pauzele de masă durează între 45 minute și 1 oră și jumătate, în funcție de programul zilei.

COMBO ROMÂNIA 2020 – se desfășoară în limba engleză. Se oferă traducere simultană în limba română.

Pentru traducerea pe întreaga perioadă de 13 zile primiți o reducere de 30% din valoarea totală, care este de 1.080 lei, prin urmare costul traducerii este de

780 lei/pers care se achită în numerar, la intrarea în sala de curs.

Datorită aspectelor tehnice, cei care doresc traducere, trebuie să anunțe acest lucru până cel târziu în data de 1 martie 2020 – vă rugăm bifați opțiunea Traducere în Combo_Formular rezervare_Romania_2020.doc.

 • Salteluță sau izolier de pus pe jos, pătură sau sac de dormit
 • Pernă de meditație și/sau scăunel (cât mai jos) pe care să stați. Nu aduceți scaune cu spătar înalt deoarece îi incomodați pe ceilalți participanți.*
 • Recipient pentru apă. Apa de băut de la Fundata este potabilă.
 • Caiet și ceva de scris pentru luat notițe.
 • Lumânare și suport pentru lumânare
 • Oglindă de dimensiuni aproximativ 30x30cm, sau mai mare, important este sa vi se vadă fața când priviți în oglindă. Suport pentru oglindă.*
 • Veți avea nevoie de haine lejere, comode. Preferabil să vă îmbrăcați în straturi și să aveți la voi haine călduroase pentru vreme rece, inclusiv bocanci/cizme, haină de ploaie, mănuși.
 • RSE pune la dispoziție pentru începători: creioane colorate și măști pentru ochi.
 • Studenții curenți RSE sau foștii studenți: creioanele colorate, măștile și întreaga recuzită pentru curs.
 • Veniți cu inima ușoară și cu dorința de a vă schimba și de afla cum putem integra învățăturile lui Ramtha în viața de zi cu zi pentru ascensiune! 😊

*Cei care decideți să participați veți primi într-un mail separat sugestii și exemple pentru perne de meditație, scăunele și suport pentru oglindă.

 

Alte evenimente in Romania

Legacy 2.0 - 2020 - website

Legacy 2.0 – Immersion
- curs avansat -

5 -11 aprilie 2020
Cheile Grădiștei – Fundata

RAM_Class-101

Class 101
- curs incepatori -

30 martie – 4 aprilie 2020
Cheile Grădiștei – Fundata